Om oss

Historia

Zoofamiljen startades i Kungsbacka i Halland dec 2017 av Sophia och Henrik. "Vi ville ge kombinera känslan av den lilla lokala djuraffären, men med det fräscha konceptet som hos en av de större kedjorna. Det är viktigt för oss med hög kundservice och goda kundrelationer, samtidigt som vi vill ge våra kunder en god köpupplevelse  i form av ett stort produktutbud och fina lokaler i bra handelslägen." 

Zoofamiljen i Kungsbacka blev direkt populär hos Kungsbackaborna och deras husdjur  och lite mer än ett år senare, den 28:e mars 2019, blev det Kungälvs tur. Tillsammans med nästan 100 andra nyöppningar kunde Zoofamiljen tillsammans med köpcentret Kongahälla i Kungälv, slå upp dörrarna till Göteborgsområdets största handelssatsning på över 10 år. I det toppmoderna köpcentret finns det mesta man kan önska sig , och lite till. "När vi på Zoofamiljen fick frågan om vi ville etablera oss där svarade vi naturligtvis ja! " Husdjur är välkomna in till köpcentret via ingången i norr, men bara så långt som till Zoofamiljens butik :)  

Den 6:e mars 2020 öppnar vi dörrarna till vår fina butik i Varberg. "Vi hade en fantastisk öppningshelg och ett par fina dagar där efter, sen kom pandemin och ingen vågade gå ut.  Som tur är hämtade sig handeln efter ett par skakiga veckor och kunder och personal lärde sig snabbt vikten av distansering i butikerna, dessutom verkar inte våra fyrbenta vänner vara några smittbärare, så att så länge alla människor håller avstånd, är det fritt fram för klappar och gos med djuren!" 

Den 25:e mars 2022 slog vi upp dörrarna för vår senaste butik, Zoofamiljen i Vänersborg! "Ni hittar oss på Regementsgatan bredvid Willys, Systembolaget och Apoteket. Hjälp oss bli Vänersborgarnas självklara val vid köp av foder eller tillbehör till husdjuren."

Framtid

Nu tar vi steget ut på nätet. Här kommer vi presentera ett urval av våra bästa produkter från butikerna. Vi börjar försiktigt och lägger ut nya produkter allt eftersom. Vill du veta mer om vårt fysiska butikssortiment, kontakta din butik här

 Välkomna till oss! 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

/* GOOGLE ANALYTICS */